• Contacteer ons! 03 500 41 50

Kies uw stijlvolle vloerbekleding

Laminaat of vloeren worden professioneel geplaatst door VHE Interieur uit Schoten. U maakt uw keuze voor de vloerbekleding en de firma zorgt dat het materiaal netjes wordt gelegd. Deze service geldt zowel voor woningen, appartementen als voor uw handels- en horecazaak.

Vloeren leggen

Vloeren vakkundig en snel laten leggen, is een klus voor VHE Interieur. Uw huiskamers, winkel of kantoor zullen de juiste gezelligheid en warmte uitstralen dankzij de nauwkeurig gelegde vloerbedekking. In Schoten en omstreken bent u meteen aan het juiste adres.

Nieuwbouw of renovatie

VHE Interieur plaatst uw nieuwe tegelvloer, parket of laminaat in uw nieuwbouw om het onmiddellijk te betreden. Maar de bestaande vloer vernieuwen is eveneens een job die u aan het bedrijf overlaat. Naast plaatsing doet het ook aan onderhoud en herstellen van vloeren.

Afwerking

Wanneer de schrijnwerker van VHE Interieur uw nieuwe badkamer of keuken op maat heeft geplaatst, verzorgt de firma graag een volledig project. Naast de nieuwe kasten te plaatsen, kan ook de verdere afwerking worden voorzien met een passende vloerbedekking en Gyprocwerken.

Contact

Vraag naar de mogelijkheden van VHE Interieur om uw vloeren of laminaat te plaatsen. U ontvangt grondig advies en een verfijnde uitvoering van de werken.

Onze diensten

Keuken op maat

Dressing op maat

Vloerbekleding

Gyprocwerken

Top